8 iulie 2016

Organizare petreceri botez

woman-609252_19200000-min

Prima petrecere a bebelusului, un moment de importanta maxima!

Se spune ca atunci cand aduci pe lume o noua viata pur si simplu te indragostesti din nou. Lumea miracolului si a magiei apare in viata ta, plina de lumina pe care doar un copil o poate aduce. Zambetul jucaus al copilului este bagheta magica care coboara asupra fiecaruia dintre voi. Din acest motiv, ne dorim sa iti petreci cat mai multe clipe unice cu minunatia ta! Noi te vom ajuta sa creezi o lume de basm, sprijinindu-te sa organizezi prima petrecere a bebelusului tau.

Reteta noastra de botez: cunoastem doi parinti fericiti si micuta lor dragalasenie. Adaugam nasi emotionati si condimentam cu invitati bucurosi.

Alaturi de noi ideile voastre se vor transforma armonios in realitate, pentru a rezulta cea mai frumoasa petrecere de poveste cu printi si printese, cu personaje Disney, sau Super eroi.

Fie ca doriti o petrecere cu tematica, o petrecere restransa sau cu mai multi invitati, ne dati schita evenimentului de vis, noi o imbracam cu elementele perfecte si o accesorizam cu detaliile ideale, care vor transforma prima petrecere a bebelusului, intr-un moment pe care vi-l veti aminti cu drag, cu bucurie si cu zambetul pe buze.

 

prima petrecere a bebelusului    prima petrecere a bebelusului     prima petrecere a bebelusului

LinkedIn
Share
Instagram