4 iulie 2016

Organizare nunti

Esti in cautarea unor oameni talentati si pasionati care se ocupa de organizare nunti? Ai ajuns in sectiunea de site potrivita!

Intreaga echipa Event Architects Agency considera ca nuntile sunt deliciul activitatii noastre. Ne provoaca, ne stimuleaza creativitate si ne aduc cele mai multe satisfactii. Fiecare nunta este unica! Porneste de la povestea voastra, de la dorintele si ideile voastre. Haide sa ne cunoastem si sa facem din nunta ta un eveniment memorabil!

Puteti apela la serviciile noastre inca din momentul in care ati luat decizia sa va casatoriti. In baza unor criterii foarte bine stabilite, va ajutam sa gasiti locatia perfecta si sa alegeti furnizorii de servicii ideali evenimentului vostru. Vom fi alaturi de voi pas cu pas. Ne vom ocupa de stabilirea tuturor detaliilor legate de eveniment: meniu, desfasurare si coordonare in seara nuntii. Suntem partenerul vostru de decizii in toata perioada de planificare a evenimentului, astfel incat sa fiti mereu relaxati si convinsi de alegerile facute.

Cele peste 350 nunti organizate in ultimii 7 ani, ne-au dat ocazia sa intram in contact cu cei mai talentati floristi, cu cei mai buni muzicieni si cu artisti fotografi care ne-au castigat increderea. Suntem convinsi ca si pentru evenimentul vostru, avem cel putin 3 optiuni din care sa alegeti si care sa se incadreze in bugetul pe care vreti sa il alocati.

Experienta wedding planner-ilor nostri consta in organizarea de nunti de la A la Z, in Iasi, Bacau, Suceava si Londra. Suntem deschisi oricarei provocari si promitem sa va organizam evenimentul chiar si in Bali. Ne intalnim, ne povestiti despre voi, despre cum doriti sa fie nunta, cati invitati estimati si din acel punct noi stim ce avem de facut. Ne vom ocupa cu profesionalism de toate detaliile, voi veti fi relaxati si invitatii incantati de participarea la evenimentul vostru.

Organizarea nuntii necesita timp, rabdare si pricepere. Mirii nostri considera ca avem toate aceste calitati, condimentate cu multa energie, entuziasm si profesionalism.

 

organizatori de nunti, organizare nunti                     organizatori de nunti, organizare nunti

organizatori de nunti    organizatori de nunti    organizatori de nunti    organizatori de nunti

 

LinkedIn
Share
Instagram