8 iulie 2016

Teambuilding

Teambuilding-urile culinare sunt inedite si apreciate. Pentru a imbina munca in echipa cu networking-ul si pentru a stimula echipa sa colaboreze, alegeti unul dintre programele noastre “Cook Like a Chef” by Event Architects Agency! Sau programele competitionale intre departamente: Cooking for a Cause, Cake Challenge, Happy Hour Iron Chef, Cutia Misterioasa, Cina pe Nevazute.

 

Cook like a chef

Un program care imbina pasiunea de a gati cu dorinta de a afla noi trucuri in bucatarie. Te vom invata cum sa gatesti, nu ce sa gatesti. Va vom arata secretele bucatariei profesionale:

  • cum sa alegi ingredientele cele mai bune,
  • cum sa realizezi mise en place-ul
  • ce trebuie sa faci pentru a avea o cina perfecta.

 

Cooking for a cause

Un atelier de gatit cu scop caritabil. Este o forma de a invata tehnici culinare, de a lucra in echipa si de a avea satisfactia de a face o donatie celor mai putin norocosi.

 

Cake challenge

O competitie in care echipele schiteaza posibile modele de prajituri, lucrand impreuna intr-un mediu dulce si plin de buna dispozitie. Ingredientele sunt puse la dispozitia participantilor impreuna cu o mare varietate de decoratiuni. Fie ca cel mai bun sa castige si sa isi merite titlul de „cel mai dulce coleg”.

 

Happy Hour Iron Chef

Este o “batalie” intre colegi pentru a castiga titlul de Iron Chef, trecand prin mici obstacole. Este o ora in care echipele vor fi antrenate intr-o competitie delicioasa pentru a planifica, concura si castiga. O ora in care se va imbina distractia cu munca in echipa si networking-ul.

 

Cutia misterioasa

O competitie provocatoare atat pentru membrii echipei care au experienta intr-o bucatarie cat si pentru cei care acum fac eforturi sa descopere tainele gatitului. Fiecare participant va primi o cutie cu ingrediente si va fi incurajat sa isi puna imaginatia la lucru, pentru a crea un preparat. Puterea de concentrare, imaginatia si maiestria vor conduce la un rezultat final demn de un premiu.

Cina pe Nevazute

O modalitate de a te conecta si a afla mai multe despre colegii tai, indiferent de nivelul ierarhic. Fie ca optezi pentru un meniu simplu sau pentru unul complex, iti garantam ca vei avea parte de o experienta unica, in care simturile iti vor fi puse la incercare. Astfel de evenimente sunt memorabile si vor fi apreciate de membrii echipei.

 

Event Architects Agency, ofera programe de teambuilding culinar, ce pot fi completate cu degustari de vinuri, vizite la crame renumite din tara, cursuri de gatit. Fiecare program va asigura o dinamica si o comunicare sporita in cadrul echipei.

Coordonatorii programelor de teambuilding culinar sunt profesionisti cu vechime in cadrul restaurantelor, medaliati la diverse concursuri nationale si internationale, cu o vasta experienta in live cooking show-uri.

Evenimente se pot organiza pentru grupuri intre 10-200 persoane, atat in limba romana cat si in limba engleza. In functie de numarul de participanti si programul ales, teambuilding-urile culinare se pot organiza atat la sediul clientului, in natura sau in orice locatie aleasa de client. Alegeti programul dorit si noi facem restul!

team building, teambuilding, teambuilding culinar, culinary teambuilding, teambuilding iasi                     team building, teambuilding, team building culinar, culinary team building             team building, teambuilding, team building culinar, culinary team building   

                                                 team building, teambuilding, team building culinar, culinary team building               team building, teambuilding, team building culinar, culinary team building

Ia-ti echipa si haideti sa bucatarim!

Facebook
LinkedIn
Instagram
Google+
http://www.event-architects.ro/evenimentecorporate/teambuilding/