16 martie 2016

Despre noi

event architects agency

Suntem o echipa de profesionisti, gata oricand sa raspunda oricarei provocari. Dupa 7 ani de activitate in domeniul turismului si a organizarii de evenimente, ne mandrim cu mii de evenimente organizate. Din fiecare eveniment am invatat ceva si acolo unde a fost necesar, ne-am adaptat din mers pentru a da o nota de originalitate fiecarui proiect.

De ce Event Architects Agency? Pentru ca nu lucram dupa tipare! Totul este personalizat in cele mai mici detalii. Pornim de la o idee, pe care o dezvoltam cat mai original in functie de cerintele si bugetul clientului. Nu toate ajung sa fie opere de arta pentru ca nici nu este nevoie! In domeniul evenimentelor corporate, lucrurile simple dar bine structurate sunt cele mai apreciate. In ceea ce priveste evenimentele private, imaginatia, povestea fiecarui client si bugetul de care dispune, este fundatia pe care construim o opera de arta simpla sau complexa.

Activitatea
Event Architects Agency
se imparte intre organizarea de evenimente corporate: cursuri, conferinte, simpozioane, congrese, seminari, organizarea de evenimente private: nunti, botezuri, banchete, dezvoltarea de evenimente concept: revelion, seri tematice, petreceri de firma indoor & outdoor, team building culinar si lista poate continua.

Cand sa ne contactezi? In ziua in care te-ai hotarat sa organizezi evenimentul! Noi vom cauta salile disponibile care sa corespunda tipului tau de eveniment, numarului de participanti estimat si bugetului pe care esti dispus sa il aloci. Te vom pune in legatura cu cei mai buni furnizori de servicii care se vor potrivi perfect evenimentului tau. Vom negocia pentru tine cele mai bune tarife astfel incat, bugetul sa fie in siguranta. Te vom asista pas cu pas, in orice decizie ai de luat in legatura de evenimentul. Te asiguram ca vei face cele mai bune alegeri in materie de sala, meniu, program artistic, decoratiuni, servicii foto-video. Invitatii tai vor aprecia organizarea si se vor bucura de un adevarat spectacol!

De ce sa lasi evenimentul tau in mainile noastre? Pentru ca noua, celor de la Event Architects Agency, ne place ceea ce facem si tu te vei bucura de experienta noastra. Avantajul tau? Vei economisi timp si bani, vei avea un eveniment reusit, in care vor fi implicati cei mai buni furnizori de servicii, testati anterior si care nu au dezamagit niciodata. Iti garantam ca evenimentul va fi memorabil, lipsit de stres si de situatii neprevazute. Tu te vei putea bucura in voie de desfasurarea lui.

Echipa Event Architects Agency este nerabdatoare sa te cunoasca!

LinkedIn
Share
Instagram