O nunta si 50 de fotografi

 

O nunta si 50 de fotografi

Pe scurt, povestea incepe cam asa: s-au vazut, s-au placut, el o cere, ea spune DA, stabilesc data, locatia, formatia, fotograful, tema, decoratorii si sunt nerabdatori sa isi jure iubire vesnica in ziua nuntii alaturi de parinti, nasi, familie si prieteni dragi.

Dupa cum le sta in fire mireselor, s-au ocupat in detaliu de toate aspectele nuntii. Totul este sub control si totul va fi de vis! In mintea lor, dupa ce de mici au vizionat multe filme in care actorii mergeau frumos la altar si invitatii stateau cuminti in banci, totul va fi perfect si fotograful ales dupa lungi cautari si zeci de portofolii vizionate, va imortaliza momentele cheie care vor fi baza povestilor pentru nepoti. De cele mai multe ori, asa si este! Dar ce ne facem cand, in lumea reala am fost invadati de tehnologie, cand toti invitatii nostri fie au smart phone-uri sau aparate foto pe care le poarta ca accesorii de pret si la tinutele festive? Nici o problema, ati zice! Asa si este daca, invitatii isi tin telefoanele in buzunar si aparatele foto pe Off.

Da, ati prins ideea! Suntem la capitolul fotografie de nunta! Realitatea este ca o nunta, are nevoie de un fotograf si eventual de un asistent al acestuia, nu de 50 de fotografi sau chiar mai multi. Dar din pacate, noi, dragalasii de invitati, care am fost alesi sa fim martorii juramantului vesnic si suntem alaturi de miri la starea civila, la biserica sau la petrecerea de la restaurant nu ne dam seama de acest lucru.  Nu ne putem infrana pornirea jucausa de a scoate telefonul sau apartul foto personal si ne dorim sa imortalizam cel mai bun cadru al nuntii. Cel mai probabil nu ne dam seama  ca este posibil sa il incurcam pe cel care isi ia bani sa faca acest lucru. Nici prin gand nu ne trece ca i-am putea supara pe miri cand s-ar uita pentru albumul fotografului oficial si ar vedea cum telefoanele noastre acopera momentul cu semnatura pentru eternitate, sarutul mirilor sau minunatul vals de deschidere.

In ultima vreme circula ideea ca cel ce butoneaza telefonul in timpul mesei la restaurant, plateste nota. Eu as creste miza. Cine abuzeaza de telefon sau de aparatul foto la nunta, plateste fotograful ! :)))

Va invit sa urmariti, sa va amuzati si sa invatati din filmuletul realizat de cei de la SLF.

 

 

Please follow and like us:
Facebook
LinkedIn
Instagram
Google+
http://www.event-architects.ro/blog/o-nunta-si-50-de-fotografi/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook
LinkedIn
Instagram
Google+
http://www.event-architects.ro/blog/o-nunta-si-50-de-fotografi/