5 Motive sa nu lucrezi cu noi

organizari evenimente iasi

 

Toata lumea, inclusiv noi, minunatii de la Event Architects, facem eforturi sa le oferim clientilor nostri argumente cat mai convingatoare pentru a-i determina sa ne aleaga serviciile. Nu de putine ori, ne simtim in fata clientilor nostri ca niste candidati la un interviu, dornici sa fim angajati. Investim in campanii de marketing, apelam la prieteni sa ne recomande, elaboram prezentari credibile sau cate si mai cate activitati consumatoare de energie si bani, pentru a ne consolida pozitia pe piata si a ne creste portofoliul de clienti.

Daca m-ai intreba de ce sa ma alegi pe mine si eu mi-as dori suficient de mult sa lucram impreuna, ti-as putea oferi cel putin 10 motive pentru a te convinge. Am spus 10? Am vrut sa spun 100! Si nu exagerez cu nimic cand spun asta.

Astazi schimb tactica! Te ajut sa alegi o alta agentie de organizari evenimente sau dupa caz, un alt event planner sau wedding planner. Vreau sa iti dau doar 5 motive, pentru care sa nu lucrezi cu noi:

  1. Pentru ca suntem atat de bine organizati, incat nimic imprevizibil nu poate aparea. Evenimentul tau va arata ca un scenariu de film perfect, in care toti actorii vor sti sa isi joace rolul. Noi, in rolul de regizor, vom sti mereu care este urmatorul pas si garantat nimic nu va iesi din cadru. La finalul evenimentului vei fi asaltat de atatea felicitari si multumiri, incat nu te vei putea odihni in voie.
  2. Pentru ca avem solutii la orice situatie posibila si imposibila. Enervant lucru! Unde mai e doza de adrenalina? Unde sunt nervii si supararile care ne tin in priza in fiecare zi? Nu stim! Daca ii gasesti, spune-ne si noua unde sunt. Am vrea sa mergem sa ii vedem si sa le multumim ca nu ne-au mai vizitat de mult.
  3. Pentru ca ne stim atat de bine cu toti furnizorii locali, incat din 2-3 telefoane, detaliile importante sunt puse la punct. Pe tine, clientul nostru drag, te poate lua supararea cand vezi cat de usor se fac lucurile si te gandesti ca te-ai fi putut descurca si singur. De ce sa te suparam? Nu ne dorim acest lucru!
  4. Pentru ca ai putea economisi bani. Cum ai putea economisi? Furnizorii cu care lucram in mod constant ofera o serie de beneficii clientilor veniti prin intermediul nostru. Orice reducere pe care o primesti ca si client, este un minus in bugetul prestatorului. Nu ne dorim sa le afectam cifra de afaceri.
  5. Pentru ca ai timp suficient sa te ocupi singur de organizare. Ce poate fi mai frumos decat o zi de munca, continuata cu o serie de intalniri cu furnizori diversi si incheiata cu lungi discutii despre serviciile pe care urmeaza sa le alegi? De ce sa mergi la un concept, la un film, la o intalnire cu cei dragi, la sala sau sa citesti o carte? Timpul nu este niciodata pierdut! Poti face acest lucru, imediat ce termini cu evenimentul.

 

Daca nu te-am convins, ne pare rau! Nu avem nici o alta solutie in afara de a ne implica peste masura, in organizarea unui eveniment de succes, care va crea o pagina memorabila in carte ta de amintiri!

Please follow and like us:
Facebook
LinkedIn
Instagram
Google+
http://www.event-architects.ro/blog/5-motive-sa-nu-lucrezi-cu-noi/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook
LinkedIn
Instagram
Google+
http://www.event-architects.ro/blog/5-motive-sa-nu-lucrezi-cu-noi/